ÖMC SOmmarläger 2023

För tredje året i rad bjuder ÖMC åter in till ett kostnadsfritt sommarläger för barn mellan 10–12 år (födda år 2011-2013)

Denna sommar blir det två läger, bägge förlagda på Rörö i Öckerö kommun. Lägret är främst för barn boende i Öckerö kommun eller “sommarbarn” som har anknytning till kommunen, men alla har rätt att ansöka och varje ansökan kommer att behandlas individuellt.

Datum för läger
Läger 1: 27–29 juni
Läger 2: 4–6 juli

På dessa 3-dagars sommarläger kommer barnen under uppsikt av instruktörer från ÖMC och elever från Öckerö Seglande Gymnasieskola, under lekfulla förhållanden få basala kunskaper i hur man hanterar en liten båt med utombordare, knyter några praktiska knopar, allmän säkerhet på och vid vattnet och vikten av att använda flytväst. Vi kommer att vara utomhus hela dagarna och mat intas i det fria. Planen är att varje dag börjar ca 10:00 och avslutas ca 17:00.

Barn lämnas och hämtas varje dag av vårdnadshavare på Rörö färjeläge. Vi kommer – för dem som har behov – möta upp och följa med på färja vid Burö färjeläge till och från Rörö. Vårdnadshavare får inte delta på lägret. Men är givetvis välkommen att observera från avstånd. 

Hur ansöker jag?

Sommarlägret är helt kostnadsfritt då ÖMC får god hjälp av lokala sponsorer, som vi kommer att presentera i separata utskick.  

Ansökan görs genom att klicka på nedanstående knapp märkt och fylla i webbformuläret.

ÖMC kommer välja ut ca. 25 barn till vart och ett av dessa läger, som kommer att få en personlig inbjudan samt ett detaljerat program och förutsättningar via angiven e-post under vecka 23.  

Urval i stort av sökande

  • Barn med lokal anknytning till Öckerö kommer att prioriteras.  
  • 50/50 fördelning på tjejer och killar.  

Varmt välkommen med ditt barns ansökan! 

Sista ansökningsdag: 2023-05-25 

Frågor

Eventuella frågor om lägret skickas via e-post till: henrik.blixth@omc.nu.

Ansökan för Sommarlägret 2023 är stängd!

Betalning & Avbokning

Detta formuläret är bara för dig som redan har en HOTELLBOKNING hos oss och vill betala din bokning eller göra en avbokning.

Du behöver tillgång till Bokningsnummer och Efternamn som angavs vid hotellbokningen.
OBS! Om du går en kurs hos oss och har gjort en hotellbokning har du fått två olika bokningsnummer. 
1. Bokningsnummer för din hotellbokning (skall användas nedan). 
2. Bokningsnummer för ditt deltagande i kursen (kan ej användas i formuläret nedan).

Vill du istället göra en hotellbokning klicka här.